Rulettipyörät ovat aina puolueellisia, ja ne antavat sinulle pienemmän mahdollisuuden voittaa ja suuremman mahdollisuuden hävitä. Siksi tarvitset strategian maksimoidaksesi voittomahdollisuutesi.

Tässä luetellut kuusi ruletin pelaamistapaa on tehty vain maksimoimaan mahdollisuutesi, mutta eivät varmistamaan voittoa.

Kaaos

Kuten nimestä voi päätellä, tämä menetelmä on silloin, kun teet kaaosta vetoihisi. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Lyhyesti sanottuna tämä on strategia, joka on tehty niin, että sinun ei tarvitse soveltaa mitään strategiaa. Sinun täytyy vain lyödä vetoa ja lyödä vetoa.

Fibonacci

Fibonacci-lukujärjestelmä tunnetaan sekvenssistä: 1, 1, 2, 3, 5 ja niin edelleen. Tämä on pohjimmiltaan menetelmä, jossa lyöt vetoa kattaaksesi aiempien vetojesi tappiot.

Suuri Martingale

Aivan kuten Fibonacci, yrität kattaa tappiosi panostamalla enemmän kuin mitä olet panostanut edellisillä kierroksilla. Grand Martingalessa et kuitenkaan tuplaa, vaan kolminkertaistat sen, minkä menetit aikaisemmissa vedoissasi.

Labouchere

Labouchere on hieman monimutkaisempi kuin muut tässä luettelossa. Sinun on lueteltava rivi numeroita, kuten 1, 2, 3, 4, 5. Jokaisella tappiolla lisäät ensimmäisen numeron viimeiseen. Joten jos häviät kerran, sinun on panostettava 1+5=6 ja niin edelleen.

Martingaali

Kyllä, tämä on sama Grand Martingalen kanssa. Tällä vedolla kuitenkin tuplaat sen, minkä menetit aikaisemmissa vedoissasi kolminkertaistamisen sijaan.

Paroli

Tämä on Martingalen vastakohta. Sen sijaan, että tuplaisit tappiosi, tuplaat voittosi. Joten jos voitat 10, panosta seuraavaksi 20. Jos voitat sen, sitten 40 ja niin edelleen, kunnes olet tyytyväinen voittoihisi.

Huomaa nyt, että vaikka näitä rulettijärjestelmiä voidaan pitää parhaista parhaina, ne eivät silti pysty takaamaan sinulle voittoa. Niihin ei tarvitse luottaa liikaa, mutta he voivat auttaa. Rulettiasiantuntija on täysin tietoinen tästä, ja suosittelemme, että olet myös tietoinen.