sivun kuva Foorumit - Foorumit

Ennen kuin jatkat eteenpäin minkään asian kanssa, muista lukea yhteisön ohjeet. Näiden sääntöjen seuraaminen takaa sen, että sinulla on paras kokemus verkkosivustollamme.

Kunnioita kaikkia

Me kannustamme osallistujiamme pysymään kunnioittavina riippumatta foorumeilla ilmaistuista ajatuksista. Tämä pitäisi olla paikka asianmukaiselle viestinnälle, ei epäluottamukselle, kaaokselle ja negatiivisuudelle.

Me haluamme kaikkien harjoittavan asianmukaista arvokkuutta aina, kun he julkaisevat tällä sivustolla.

Vältä sellaisten sanojen käyttämistä, jotka kuvaavat tarpeettomia huomioita ja joita voidaan pitää vihamielisinä. Me emme suvaitse näillä foorumeilla minkäänlaista huonoa käyttäytymistä. Sinun tulisi olla vastuullinen siinä mitä julkaiset ja mitä jaat.

Vaikka sinulla onkin vapaus sanoa mitä haluat, ei se anna sinulle oikeutta satuttaa puheillasi muita.

Vältä väärien uutisten julkaisemista

Me emme jaa tässä lehdessä epätarkkoja artikkeleita. Me uskomme, että epäluotettavien tietojen jakaminen tulisi estää hinnalla millä hyvänsä. Kukaan ei hyödy sellaisesta toiminnasta.

Vahingoitat vain itseäsi sekä muita. Jos et ole varma, onko jokin totta, muista liittää mukaan näkyvä vastuuvapauslauseke.

Älä plagioi muilta sivustoilta

Aina kun julkaiset jotakin tietoa, jonka olet hankkinut toisesta lähteestä, vähintä mitä voit tehdä, on antaa lähteelle kunnia.

Me arvostamme, kun ihmiset viittaavat meidän verkkosivustoomme heidän omien etujensa vuoksi, ja tästä syystä me haluamme, että myös muut tässä ympäristössä käytetyt lähteet kokevat saman kohtelun. Jos ajatus ei ole sinun, kerro siitä ihmisille. Anna kunnia silloin kun kunnia on annettavissa.

Jos et pysty noudattamaan näitä yksinkertaisia sääntöjä, me voimme päättää pidämmekö, jäädytämmekö vai lopetammeko tilisi. Muista, että näiden foorumien pitää olla vapaita haitallisista ajatuksista. Tämän tulisi olla paikka kasvulle.