Posted on

Pokeri on loistava tapa ansaita rahaa, ja tämä peli on tuottoisa, ja on mahdollista unelmoida miljoonan dollarin tai enemmän tienaamisesta pokerissa. Dan ”Jungleman” Catesin, Phil Iveyn ja Daniel Negreanun kaltaiset hiomakoneet ovat hyviä esimerkkejä niistä, jotka ovat päässeet pelissä suureksi kovalla työllä ja omistautumisella.

Tietenkin pokerisankareita tavoitella on vain osa yhtälöä tulla erittäin menestyväksi pelaajaksi. Auttaisi, jos määrität selkeän tien menestykseen. Tässä artikkelissa käsittelen useita tapoja, joilla voit ansaita miljoona dollaria. Jokaisella on hyvät ja huonot puolensa, mutta ne kaikki tarjoavat sinulle mahdollisuuden ansaita paljon rahaa pelaamalla pokeria.

Kasvata turnauksen pisteitäsi

Useimmat ihmiset, joista tulee miljonäärejä pokerissa, tekevät sen voittamalla suuren tapahtuman. WSOPMain Eventin ja muiden suurten turnausten voittajat ovat vieneet kotiin miljoonia dollareita käteistä. Pokeriturnauksen voittaja Chris Moneymaker on tunnetuin esimerkki tavallisesta Joesta, joka voitti ison voiton. Entinen Tennesseen kirjanpitäjä voitti PokerStarsin satelliitin avulla 10 000 dollarin paikan WSOP Main Eventissä, jonka hän myöhemmin muutti 2,5 miljoonan dollarin palkkapäiväksi. Siitä lähtien Moneymaker on ollut roolimalli niille, jotka haluavat pelata pokeria ammattimaisesti.

Suuria online-turnauksia on vain muutama joka vuosi, joten työskentelet rajoitetun tarjonnan kanssa. Ainoa tapa löytää miljoonan dollarin pelejä on PokerStars. On olemassa kymmeniä maakohtaisia ​​high-roller-pokeriturnauksia, joista maksetaan yli miljoona dollaria. Sisäänostot voivat kuitenkin ulottua kuusinumeroiseen vaihteluväliin. Tämän seurauksena turnauksen sisäänostot voivat olla kohtuuttoman kalliita. Jopa halvimpiin suuriin tapahtumiin pääsyhinta voi nousta jopa 5 000 tai 10 000 dollariin.

Tämä on paljon rahaa sijoittaa yhteen mahdollisuuteen rikastua. Näissä tilanteissa osallistut taitoon perustuvaan arvontaan. Suuri tapahtuma voi vaatia satoja sisäänostoja, jotta jopa parhaat pelaajat voivat voittaa. Tämän seurauksena yhden sisäänoston muuttaminen merkittäväksi maksuksi vaatisi suuren onneniskun. Niille, joilla ei ole paljon rahaa, mutta jotka haluavat silti osallistua turnaukseen, online-satelliitit ovat loistava tapa tehdä niin.

Ryhdy usean pöydän rakeback-voittajaksi!

Suurten rahasummien riskin ottaminen ja useiden miljoonien dollarien heilahtelut korkean panoksen peleissä eivät ehkä ole sinua varten. Monen pöydän pelaaminen verkossa on vaihtoehto, jos haluat ansaita miljoona dollaria. Pienet voitot monissa pöydissä ja Rakeback ovat tämän strategian perusta.

Kun panokset vaihtelevat välillä $1/$2 – $5/$10, voi tuntua vaikealta voittaa seitsemän numeroa. Sitä vastoin Randy ”nanonoko” Lew on ansainnut urallaan 3 miljoonaa dollaria harjoittamalla yksinomaan pienten panosten monipöytäpelejä (noin neljännes Rakebackista). Tietenkin Lew on poikkeava, koska hän voi pelata kannattavasti 24 pöytää kerralla. Hearthstone pro todistaa, että tämä menetelmä on toiminut aiemmin.